Vandreferie på Bornholm

01 maj 2016 – 13 sep 2016

Skøn vandretur langs den Bornholmske kyst fra by til by med distancer på 10-25 km mellem overnatningsstederne. Ruten er lagt så turen går med uret øen rundt og bagagetransport og guidebog med kort kan tilkøbes. Fra priserne er lavsæsonspriser. Højsæsonstillæg på 500-800 kr. pr. person fra den 20/6-31/8.
Turen starter og slutter i Rønne og ruten er øen rundt langs kysten med uret. Overnatningerne er i: Rønne-Hasle-Sandvig/Allinge/Sandkaas-Gudhjem-Svaneke-Nexø- Balka/Dueodde-Boderne/Rønne. Hvor det er muligt kan der vælges forskellige former for overnatning i de enkelte byer, vandrehjem hotel eller pensionat.

Pakken indeholder:
7 overnatninger i 7 byer øen rundt
Færge Ystad-Rønne eller Bus København-Rønne
Guidebog og kort
Bagagetransport mellem overnatningsstederne.

Det anbefales at læse om vandreturen på www.bornholmrundt.dk hvor der også findes meget detaljeret kort over de enkelte strækninger. Du kan downloade app’en Kyststier på Bornholm gratis til din Android smartphone direkte på Android market.

Hvis man ikke ønsker at gå alle strækninger er det muligt at tage bus ind imellem og på den sidste strækning fra Dueodde til Rønne kan det anbefales at tage bus på noget at strækningen hvis man ikke ønsker at gå alle 33 km.

Vælger man at slutte af med den sidste nat på Hotel Griffen i Rønne, kan man se frem til en herlig wellnessoplevelse i det Bornholmske Diamant Spabad (Lukket Mandag). Hvis pakken ikke kan bookes online på de datoer der ønskes kan du sende en forespørgsel på mail og få tilsendt et individuelt tilbud på en vandre

4.126 DKK Pr. pers. v/ 2 personer i delt dob.vær.Leave a reply

Navn
Mail
Website


Pris fra 4.126 DKK

  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image