Hotelpakke med færge

1. januar 2016 – 31. december 2016

Fakta om indholdet i hotelpakken med færge
Book en hotelpakke med færge og få ophold på hotel eller pensionat på Bornholm og billet til bil med færgen.

Her kan du booke hele din rejse til Bornholm. Pakken inkluderer overnatning på hoteller og færge tur/retur. Bornholm har mange gode hoteller og pensionater med kystnær beliggenhed. De fleste større hoteller har swimmingpool, restaurant og andre fælles faciliteter. De mindre hoteller er ofte drevet personligt af ejeren og her kan man få en særlig oplevelse af personlig service og en afslappet hjemlig atmosfære.

Pakken inkluderer hotelophold i enkelt-eller dobbeltværelse og  færgebillet t/r med bil til ruterne Ystad-Rønne, Køge/Rønne og Sassnitz/Rønne. Hertil kommer at du kan bestille forskellige valgfrie produkter såsom, cykler greenfee osv. BEMÆRK: Man kan kun bestille én bil ad gangen. Efter at have bestilt det første køretøj, kan du tilføje billet til flere biler fra “indkøbskurven”.

Find de billigste pakketilbud til Bornholm 
Du finder de billigste rejsetilbud ved at søge på rejse mandag-torsdag før den 1. juli og efter den 7. Der er pristillæg i højsæsonen fra den 1. juli til den 7. august. I højsæsonen er der et ekstra pristillæg ved rejse fredag, lørdag og søndag i højsæsonen i dagtimerne.

Prisen fra 1.551 DKK er en pakkepris for 2 personer med min. 1 nat og færge med bil.

Inspiration til oplevelser og aktiviteter på Bornholm
Med en miniferie på hotel eller et længere ferieophold kan du opleve alle de skønne til som Bornholm har at byde på.

Gourmet på Bornholm
Bestil bord til udsøgt frokost på Restaurant Kadau i Øster Sømarken eller spis en 6-retters middag med vinmenu på Stammerhalle. Nyt i Allinge er lillebror restauranten til Pony i København, Sommer Pony på Nordlandet.

Cykle og vandreture
Bornholm har har et udbygget vandrestisystem langs kysten og 315 km cykelveje både langs kysten og på kryds og tværs af øen.

Løb for motionister og for de mere hardcore
Bornholm er et paradis for løbere. Løberuter i forskellige sværhedsgrader og længder findes over alt på Bornholm. Ønsker du at deltage i konkurrenceløb er der også et vel af muligheder hele året. Se aktuelle løb i aktivitetskalenderen.

Attraktioner og event på Bornholm
Bornholm har en bred vifte af attraktioner og museer, så uanset om du er interesseret i kunst, historie eller natur kan du få fantastiske oplevelser rundt på hele øen. Mange vælger at besøge Ertholmene, her kan du opleve et helt unikt sted i Danmark i din ferie og tilbringe en dag på Christiansø og Frederiksø og nyde en dejlig frokost på kroen.
Danmarks største kokke konkurrence “Sol over Gudhjem” kan hvert år opleves i Gudhjem i juni måned arrangeret af Mikkel og Mads Marschall. Bornholms Kulturuge ”Udenfor Sæsonen” er en årligt tilbagevendende festival midt i september med musik, litteratur, gastronomi og meget mere. Hver sensommer byder klippeøen velkommen til en uge fyldt med et hav af begivenheder og oplevelser for alle sanser. Traditionen er at Steffen Brandt inviterer til en helt anderledes koncertrække. Hver koncert er et møde mellem etablerede kunstnere og nye talenter, der spænder bro mellem forskellige musikgenrer.Leave a reply

Navn
Mail
Website


Pris fra 1.551 DKK

  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image