Ferielejlighed og færge

01 mar 2016 – 31 dec 2016

Fakta om indholdet i pakketilbuddet Ferielejlighed og færge
Book pakketilbud med ferielejlighed og færge, tilbuddet kan bookes som miniferie eller som en uges ophold.

Bestil en dejlig afslappet familieferie på Bornholm. I pakken indgår ophold og færge. Du kan vælge en hotel ferielejlighed eller feriebolig på et feriecenter med forskellige aktivitetstilbud til børn og voksne. Her er altid gode tilbud på hele øen både til par og familier der skal holde ferie.

Pakken inkluderer overnatning og færgebillet til bil tur/retur til ruterne Ystad-Rønne, Køge/Rønne eller Sassnitz/Rønne.

Herudover kan du bestille forskellige valgfrie produkter såsom cykelleje, greenfee osv.

Det vil fremgå ved hver enkelt overnatningssted om der er inkluderet slutrengøring, el, sengelinned/håndkælder og evt. morgenmad eller om det kan tilkøbes eller lejes/bestilles ved ankomst.

BEMÆRK: Man kan kun tillægge en bil ad gangen. Efter at have bestilt det første køretøj kan du tilføje flere fra indkøbskurven. Ved bestilling af bil med færgen skal der oplyses antal passager inklusiv bilens fører.

Find de billigste pakketilbud til Bornholm
Du finder de billigste rejsetilbud ved at søge på rejse mandag-torsdag før den 1. juli og efter den 7. Der er pristillæg i højsæsonen fra den 1. juli til den 7. august. I højsæsonen er der et ekstra pristillæg ved rejse fredag, lørdag og søndag i højsæsonen i dagtimerne.

Prisen fra 2.802 DKK er pakkeprisen for 2 pers. med min. 3 nætter i ferielejlighed, samt færge med bil.

Prisen fra 4.113 DKK er pakkeprisen for 2 pers. med min. 7 nætter i ferielejlighed, samt færge med bil.

Inspiration til oplevelser på Bornholm for hele familien
På Bornholm er der mange aktiviteter og attraktioner for både børn og voksne. Ta’ familien med i skoven, til kysten med klipperne, til Dueodde og bade på en af Danmarks fineste sandstrande, besøg de mange små kystbyer og gå på opdagelse i den gamle by i Rønne eller de mange små butikker med lokalt fremstillede lækkerier i Svaneke. Der er aldrig langt til en oplevelse på Bornholm som også har mange spændende attraktioner med underholdning og læring til store og små.

Besøg f.eks.:
Brændesgårdshaven – Joboland
Hammershus
Middelaldercentret
Bornholms Rovfugleshow
Bornholms Museum
Hjorts Fabrik
Erichsens Gård
Melstedgård og Mølle
Gaarden Bornholms Madkulturhus
Bison på Bornholm
Bornholms Kunstmuseum
NaturBornholm
Læs mere om alle attraktionerne herLeave a reply

Navn
Mail
Website


Pris fra 2.802 DKK

  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image