Bornholmpakken – Last Minute

1. januar 2016 – 31. december 2016

Fakta om indholdet i pakketilbuddet Bornholmpakken – Last Minute
Med Bornholmpakken – Last Minute finder du mange gode tilbud på ferie på Bornholm.
Du kan booke en fleksibel pakkerejse med ophold og færge til Bornholm nemt og billigt.
Vælg mellem mange hoteller, pensionater og ferielejligheder på hele øen hele året.
Du kan med fordel tilkøbe cykelleje og greenfee på Bornholm.
Hvis du ønsker andre rejsedatoer med færgen end du booker overnatning, kan denne pakke ikke bookes online, men det kan bookes via Callcenter ring +45 5697 2740.

Find de billigste pakketilbud
Du finder de billigste rejsetilbud ved at søge på rejse mandag-torsdag før den 1. juli og efter den 7. Der er pristillæg i højsæsonen fra den 1. juli til den 7. august. I højsæsonen er der et ekstra pristillæg ved rejse fredag, lørdag og søndag i højsæsonen i dagtimerne.

Fra prisen 1.551 DKK er en pakkepris for 2 personer med min. 1 nat og færge med bil.
Prisen er beregnet i lavsæsonen med rejse mandag-torsdag og ophold på Hotel Herold i Hasle i dobbeltværelse med morgenmad.

I denne pakke får du mulighed for at vælge mellem alle typer overnatning på hele Bornholm som er ledig på de datoer du søger.

Inspiration til oplevelser og aktiviteter på Bornholm hele året
Bornholm byder på masser af spændende aktiviteter til børn og voksne i alle aldre både forår, sommer, efterår og vinter.

Forår
Når påsken falder tidligt åbner mange restauranter og hoteller allerede i marts måned. Du kan opleve de mest fanatiske naturscenrier på Bornholm i marts, april og maj måned. De vilde bornholmske kirsebærtræer blomstre i haver og krat og hegn på hele øen. Ramsløg og vildetulipaner pryder grøftekanterne sammen med mange andre smukke og sjældne planter. En vandretur langs kysten eller en cykeltur med vind i håret, på en dag med blå himmel og høj sol kan friste de fleste.

Sommer
Folkemødet midt i juni er en folkefest som nærmest kan beskrives som en mellem ting mellem et politisk dyreskue og et kæmpe højskoletræf. Folkemødet er også blevet symbolet på at sommeren er nået til Bornholm. Sommeren er også Sankt Hans fester, byfester og masser af små og store musikarrangementer rundt på hele øen. Etape Bornholm og Bornholm Rundt på cykel er bare to af de store event som man kan opleve.

Sensommer
August og hele efteråret på Bornholm er en fantastisk tid, hvor naturen er fyldt med smukke farver og klipperne og havet holder på varmen så man kan bade og samle frugt og bær og svampe i skoven og ved stranden. Sensommeren byder også traditionen tro på Wonderfestiwall der er den store lokale musikfestival som hver års afholdes ved Hammershus.

Vinter
Vinter månederne er den stille tid hvor du kan opleve Bornholm og bornholmerne på deres egen ø i det rolige tempo som også kendetegner ø-livet. Vinteren viser Bornholm med nøgne træer og masser af horisont, klipper og hav hele vejen rundt om øen.Leave a reply

Navn
Mail
Website


Pris fra 1.551 DKK

  • slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image